Standardsida

Rallylydnad 

Under uppdatering. Instruktör: Agneta Guldhskiöld


Vi kommer att ha kurser i alla klasser. 

Det finns Nybörjare, fortsättning, avancerad och mästare klass.


Det som är roligt och bra med rallylydnad är att man får träna på så många olika moment som ger en bättre lydnad och följsamhet med sin hund. 


Det är så klart spännande när man kommer från nybörjarklassen där man har nunden i koppel och så går man upp till fortsättningsklassen. 

Nu ska man gör allt med okopplad hund. Ja det är då man vet om man har bra följsamhet eller om man är rolig så hunden vill vara med mig. 


Bra träning och roligt är det. 


Vill ni prova. Välkommen att höra av er så ser vi hur det går. 


Instruktör: Agneta Guldhskiöld
Här kommer vi koncentrera oss på att bygga upp en bra känsla och få ett bra fokus på att få med sig sin hund så bra som möjligt i banan. Allt beror på var man är i träningen, men att hitta rätt i uppvärmning/ner värmning och följsamheten på banan. Vi tränar på passivitetsträning genom att man får vänta på sin tur. Hur man ser på sig själv och på sin hund. Vad som man bör tänka på innan man går in på banan med sin hund och har man rätt förväntningar på sig själv och sin hund. Vad har man för förutsättningar gentemot hur långt man kommit i träningen. Vad har vi för krav på oss själva och hunden? Kursen är 6 tillfällen och varje tillfälle är på 1 timme och 15 minuter. Fika ingår.
Senaste kommentarer